ANTEMDER OKULA DÖNÜŞ PROJE ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

27.10.2022

Pandemi arası verilen çalışmalar 2018 ve 2019 formatında sürdürülecektir.
Projenin temel ayaklarından olan Endüstri Meslek Liseleri ile A.Ü. Mühendislik Fakültesi arasında öğrencilerin mesleki deneyimlerinin paylaştırılması kapsamında A.Ü. Mühendislik Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Şükrü ÖZEN'i makamında ziyaret ederek tasarımlarımızı paylaştık.
Öncelikle Okulumuz 11. sınıf öğrencilerinin plan çerçevesinde Mühendislik Fakültesini ziyaretleri sağlanacak. Paralelelinde Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin Okulumuz atölyelerini ziyaret ederek öğrencilerimizle diyalogları sağlanırken, aynı zaman da görsel de olsa okulumuzdaki eğitim materyalleri makina ve araçları tanımalarına destek olunacak.
Dekanımız Şükrü Özenin Üniversitede ki okulumuz mezunu ve diğer meslek lisesi kökenli akademisyenlerle oluşturulacak çalışma grubunun uygulamanın tarafı olarak ANTEMDER ve Okulumuz Yönetimi ile birlikte çalışmalarını önerdiler.
Memnuniyetle karşıladığımız önerinin hayata geçirilmesi için çalışmalara başlanarak gelişmelerin mezunlarımızla da paylaşılmasını kararlaştırdık.
Okulumuz özelinde başlatılacak iş birliği çalışmaları devamında da ANTEMDER'in Antalya İlMilli Eğitim Müdürlüğü ile imzalamış olduğu MESLEKİ EĞİTİME DESTEK VE İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ kapsamında İlimizde ki diğer Endüstri Meslek Liselerinde de uygulanmaya başlanacak.
Toplantıya Okul Müdür Baş Yardımcımız Teknik Öğretmen Uğur Ünal, Antemder Yönetim kurulu üyesi Makina Mühendisi Ramazan AVCI ve Eğitimci Makina Mühendisi Başkan Orhan YÜKSEL katıldılar.
Değerli Dekanımız Prof.Dr. Şükrü ÖZEN'e ilgi ve desteği için teşekkür ediyoruz.