MHP ANTALYA İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİK.

25.08.2016

Planlamalarımız ve önceden alınmış randevularımız doğrultusunda 26.08.2016 Perşembe günü saat 11.00 de MHP İl Başkanlığımızı ziyaret ettik.

Saat 14.30 da da CHP Antalya İl Başkanlığımızla randevumuz vardı ancak CHP İL Başkan Yardımcısının trafik kazası yapması nedeniyle ziyaretimiz ertelendi. CHP İl Yöneticilerimize geçmiş olsun diyor hayırlı şifalar diliyoruz.

Dernek Başkanımız Makine Mühendisi Orhan Yüksel,
Başkan Yardımcısı Teknik Öğretmen Funda Örek ve
Dernek saymanı Teknik Öğretmen Muazzez Kart’ın katılımı ile gerçekleşen ziyarette: MHP İl başkanı Sayın Mustafa AKSOY ile ; Okulumuz, Derneğimiz ve Genel anlamda STK 'lar üzerine görüşler paylaşıldı.

Dernek Başkanı Orhan Yüksel konuşmasında ; Dernek Tüzüğümüzün, 2.2.10-maddesinde de belirtildiği gibi; “ANTEMDER siyasetle uğraşmaz. Amaçlarının gerçekleşmesi yolunda, ülkemizde yasalar kapsamında faaliyet gösteren tüm siyasi oluşumlara eşit yakınlıkta konumlanır.”
Her düşünceden arkadaşlarımızın bir arada çalışarak ortak akıl üretmesi ve uygulamasına özen gösterilen Dernek Yönetimimizin, bireysel ideolojik ve siyasal yaklaşımları saklı kalmak koşulu ve tüzüğümüzde belirtildiği şekli ile, tüm siyasi oluşumlara eşit yakınlıkta durup hedeflerimize yönelik işbirliği yaparak, derneğimizi güçlendirmek ve amaçlarına ulaştırmak çabasındayız. diyerek dernek siyaset ilişkisine açıklık getirdi.

Sayın AKSOY da, Doğru olanın yapıldığını, her dernekte aynı hassasiyetler olmadığını, bu anlamda bir meslek örgütü özelliği de taşıyan ve Antalya'nın en eski meslek Okulu' nun Mezunlar Derneği olan ANTEMDER'e destek olacaklarını, tüm siyasi gruplarında destek olması gerektiğini belirterek çalışmalarımıza güç verdi.
Mecliste Grubu olan partilerimiz randevu verdikçe ziyaretlerimizi sürdüreceğiz.

Sayın Mustafa AKSOY ve ekibine Yönetim Kurulumuz ve tüm mezunlarımız adına teşekkür ediyor, ilgi ve katkılarının devam edeceği inancımızla kolaylık ve başarılar diliyoruz.