2.OLAĞAN GENEL KURUL İLANI !

20.12.2017

ANTEMDER’ in SEVGİLİ ÜYELERİ, SEVGİLİ
MEZUNLARIMIZ, DOSTLARIMIZ !

07.034.188 Kütük numaralı Antalya Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği ANTEMDER ‘in 2. Olağan Genel Kurulu Aşağıda yazılı Gündem Doğrultusunda ; 14 Ocak 2018 günü saat 11.00 de, Konyaaltı Caddesi No: 36 Muratpaşa / ANTALYA adresindeki , “Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi” salonunda toplanacaktır.

Çoğunluk sağlan maması durumunda 21 Ocak 2018 Pazar günü saat 11.00 de aynı adreste toplanılarak 2. Olağan Genel Kurulumuz Gündemimize uygun olarak Gerçekleştirilecektir.
Antalya’nın 1944 yılında açılmış ilk Meslek Okulu olan, okulumuzun Mezunlar Derneği ANTEMDER’in gelişerek büyütülmesi için, Üyelerimizi, Mezunlarımızı, öğretmen ve öğrencilerimizi , okulumuzu seven tüm dostlarımızı GENEL KURULUMUZA ÇAĞIRIYORUZ. SEVGİLERİMİZLE 20.12.2017
                                                                                               Yönetim Kurulu Adına Başkan
                                                                                                           Orhan YÜKSEL
2. OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ
Madde 1 - Açılış , Yoklama, Saygı Duruşu ve İstiklal marşının okunması,
Madde 2 - Divan Seçimi ( 1 başkan, 1 katip üye)
Madde 3 - Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ile eklerinin okunması,
Madde 4-  Denetim Kurulu Raporunun Okunması,
Madde 5 - Yönetim ve denetim Kurulu Raporlarının görüşülmesi,ibrası.
Madde 6 - Tahmini Bütçenin görüşülmesi,
Madde 7 - Yeni yönetim ve Denetim Kurullarının seçimi,
Madde 8 - Dilek ve temenniler,
Madde 9 - Kapanış.

NOT:  Yeni Yönetimde Yönetimde Görev almak isteyen Mezunlar, yıl sonuna kadar mevcut Yönetime Müracaat edebilirler.