ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEK !

03.08.2016

Okulumuzdan Mezun Olmuş, Telefon & mail vb. iletişim bilgileri Yönetim Kurulumuza ulaşan; İşyeri, mevki-makam sahibi mezunlarımızı, Yerel ve Mülki Yöneticilerimizle Meslek Odalarımızı Ziyaret Ederek, çalışmalarımızla ilgili bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Bu proğram kapsamında, bu gün Okulumuzun 1954 yılı mezunlarından, Ankara Yüksek Teknik Öğretmen Okulu Makina Bölüm Şefi olarak yüzlerce Teknik Öğretmen yetiştirdikten sonra; 1983 de emekli olup Antalya'da UYSALSAN firması olarak kendi iş yerlerini açmış ve halen devam eden, Değerli Teknik Öğretmen Nurettin Uysal ve yine okulumuz mezunu olan kardeşi İnşaat Mühendisi Ömer Uysal'ı Antalya Eski Sanayideki iş yerlerinde ziyaret ettik. Mezunlar Derneğimizin kuruluşunu sevgi ve memnuniyetle karşılayan UYSAL kardeşlerin düşüncelerini, önerilerini ve anıları paylaştık. İlgileri için her iki OKULDAŞIMIZA da teşekkür ediyor, sağlık ve başarılar diliyoruz. Antemder Yönetim Kurulu