CHP ANTALYA İL BAŞKANI sayın MUSTAFA ERDEM'i ZİYARET ETTİK

BU GÜN, CHP ANTALYA İL BAŞKANI sayın MUSTAFA ERDEM'i makamında Ziyaret ettik.

( Sizler de  Antemder  Facebook Sayfasını Ziyaret edebilirsiniz // www.facebook.com/antalyateknikemldernegi/   ///  )

Derneğimiz le ilgili özet bilgiler kapsayan bir dosya sunduğumuz sayın ERDEM: Kendisinin de AKSU Ö.O. mezunu olduğunu, mezunlar derneklerinin, siyaset üstü platformlar olarak Tüm siyasi kanatlardaki Okul Arkadaşlarını bir araya getirerek toplumsal uzlaşma ve barışa da katkı sağladığını belirttiler.

Derneğimizin Antalya da örnek oluşturmak ta iddialı olduğunu belirten ANTEMDER Başkanı Orhan YÜKSEL, Tüm siyasi oluşumlara eşit yakınlıkta konumlandıklarını söyleyerek, AKP İl Başkanlığımızdan, Anakent Belediye Başkanımız sayın Türel'den, Kepez ve Muratpaşa İlçe Belediye Başkanlarımızdan da ziyaret için randevular beklediklerini, her kesimin desteğini sağlamakta kararlı olduklarını belirterek sayın ERDEM'e teşekkür etti.
Dernek Başkanı Orhan Yüksel, Bşk. Yrd. Funda Örek, Sekreter Cemal Çerçel ve Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Dinç'in katıldığı ziyaretimizde gösterilen ilgi bizleri umutlandırıp güçlendirdi.